Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Zaloguj się, aby dodać temat  
Iheget

okna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,poszukuję firmy,która oferuje okna pcv na wymianę. Moje okna w starej kamienicy są drewniane i ostatnio administracja budynku pozwoliła wymieni je na plastikowe. Wreszcie będę miała dogrzane mieszkanie. 

https://parkan.com.pl/ Jakie okna wybralisbyscie na moim miejscu do kamienicy? Zapraszam do komentowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim! Ostatnio miałem problem z usunięciem taśmy, która została na ramach okiennych po montażu. Zastanawiam się, czym usunąć taśmę z ram okiennych, aby nie uszkodzić plastikowych powierzchni. Czy ktoś z Was ma sprawdzone metody lub produkty, które mogą pomóc? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę firmy Top Blind, która jest producentem i sprzedawcą najróżniejszych osłon okiennych, w tym np. rolety bezinwazyjne . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowoczesne okna skrzynkowe świetnie pasują do tradycyjnych budynków, ale można je też montować w nowych domach, jeśli ktoś chce mieć coś innego niż typowe plastikowe ramy. Drewno daje lepszy wygląd, a przy odpowiedniej pielęgnacji posłuży dłużej niż sztuczne materiały. Warto rozważyć taką opcję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja natomiast zdecydowałem się na okna aluminiowe i mogę szczerze polecić. Dobrze się sprawdzają w pomieszczeniach wewnętrznych bo są lekkie, estetyczne, no i łatwe w montażu. Jak ktoś szuka czegoś trwałego, ale w rozsądnej cenie w Tychach lub jest z okolic to polecam Bramotechnika https://www.bramotechnika.pl/oferta/okna/35-okna-aluminiowe solidna firma, konkretne wsparcie w wyborze, ale i samym montażu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z własnego doświadczenia mogę Wam polecić wizytę w świetnym miejscu a mianowicie https://lublinokna.pl/ To miejsce w którym wysoka jakość wszystkich oferowanych produktów zawsze idzie w parze z konkurencyjnymi cenami oraz najlepszą obsługą. Realizują zamówienia w zakresie sprzedaży i montażu okien pcv, rolet wewnętrznych, parapetów, moskitier, żaluzji. Możecie być pewni że zapewnią Wam terminową realizację zlecenia a wy będziecie zachwyceni z całości współpracy z nimi. W tej branży posiadają ogromne doświadczenie i wiele pozytywnych rekomendacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuję nowej stolarki okiennej i zależy mi, żeby okna trzebnica były wysokiej klasy. Znalazłam szeroki wybór w firmie EUROPLAST: okna trzebnica. Czy ich okna są trwałe i czy firma zapewnia dobry serwis gwarancyjny? Chętnie usłyszałabym pozytywne doświadczenia z kontaktu z tą firmą i ich produktami!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukając okien do domu natknąłem się na ofertę Bramotechnika https://www.bramotechnika.pl/oferta/okna/30-okna-pvc Okna PVC Oknoplast mają super parametry izolacyjne, dzięki czemu faktycznie pomagają oszczędzać energię. Dodatkowo są bezawaryjne i estetyczne – można dopasować je do każdego wnętrza, ale tez wyglądu domu od strony zewnętrznej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi