AlekGaw 2 Napisano 20 Luty 2018 Chciałbym zaczerpnąć Waszej opinii na temat tego miejsca, osobiście byłam tam kilka razy i zawsze wracałam bardzo zadowolona. Stok jest super dla początkujących, średniozaawansowanych jak i zapalonych narciarzy,lokalizacja również bardzo dobra (ok 20 km. od Krościenka czy Nidzicy) oprócz białego szaleństwa w okolicy są fajne miejsca do zwiedzania, można się również wybrać na spacer do Wąwozu Homole. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZalewskiG 5 Napisano 20 Luty 2018 Wraz z małżonką i wnukiem byliśmy w Kluszkowcach, również bardzo nam się podobało , dzięki temu miejscu mały Adaś zaczął swoją przygodę z nartami. Pozdrawiam G.Z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madzia 8 Napisano 23 Luty 2018 Świetne miejsce. Naprawdę warto pojechać. Super stok. Można miło i przyjemnie spędzić czas, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zuzia 6 Napisano 20 Marzec 2018 Ja chyba w tym roku też ruszę w Pieniny. Bo zawsze co roku tylko Tatry i Tatry, to może w koncu lepiej coś innego też. a z małym dzieckiem te góry będą fajnym rozwiązaniem, by czterolatka chętnie pochodziła??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach