Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Zaloguj się, aby dodać temat  
Felicjankot

sklep z zegarkami

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Czy możecie mi powiedzieć gdzie najlepiej jest zamówić zegarki? Chciałabym kupić coś ładnego dla mojego męża i niedawno znajoma poleciła mi  westwatches.pl/pl/ . Z tego co widziałam to wybór jest dobry, a wy co o tym myślicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w trakcie poszukiwań idealnego zegarka sportowego i zastanawiam się, który model marki Garmin jest wart uwagi. Chciałbym znaleźć zegarek, który nie tylko mierzy czas, ale także oferuje funkcje takie jak monitorowanie aktywności fizycznej, GPS, pulsometr, czy powiadomienia z telefonu. Czy możecie polecić mi jakiś konkretny model https://goodsport.pl/akcesoria-rowerowe/liczniki-rowerowe/zegarki-sportowe/zegarek-sportowy-garmin-fenix-6x-sapphire-51mm/, który sprawdzi się podczas biegania, treningów siłowych oraz innych aktywności sportowych? Zależy mi również na wytrzymałej konstrukcji, intuicyjnym interfejsie i długim czasie pracy na baterii. Dziękuję z góry za wszelkie rady i sugestie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój tata nie chce smartwatcha, ale szukam dla niego klasycznego zegarka, który ma jakieś dodatkowe udogodnienia dla osób starszych, np. bardzo wyraźny cyferblat i duże cyfry. Czy LUMEN oferuje w sekcji zegarki też modele tradycyjne, ale z myślą o seniorach? Zależy mi na tym, żeby był solidny i elegancki. Czy mają też może zegarki automatyczne, których nie trzeba codziennie nakręcać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi