Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Zaloguj się, aby dodać temat  
Varsha

co jest szczególnego w cutterach?

Rekomendowane odpowiedzi

Pracował ktoś kiedyś w gastronomii?

Jak się ogląda profesjonalny sprzęt to można odnieść wrażenie, że kuchnia w restauracji powinna mieć rozmiary hali produkcyjno-montażowej - tyle jest różnych, dedykowanych branży urządzeń. I ciekawi mnie, jak się korzysta z cutterów. Wiem mniej więcej, do czego służą - produkcja sosów, past, dressingów i innych takich dodatków o płynno-gęstej konsystencji. Ale co się dokładnie dzieje wewnątrz tych pojemniko-garnków w trakcie pracy cuttera?!?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

PS

Gdyby ktoś nie wiedział, o jakich urządzeniach gastronomicznych mowa, to na stronie https://restoquality.pl/cuttery znajdzie kilka przykładów. IMHO nazwa sugeruje cięcie - na naprawdę drobną papkę, skoro mają wyjść półpłynne dodatki do potraw.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
Zaloguj się, aby dodać temat  

  • Statystyki forum

    1 501
    Tematów
    5 142
    Odpowiedzi
  • Statystyki użytkowników

    1 086
    Użytkowników
    9 426
    Najwięcej online
    Grand Horizon
    Najnowszy użytkownik
    Grand Horizon
    Rejestracja
×