Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Zaloguj się, aby dodać temat  
kokos00

Przeprowadzka

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze myślałam, że przeprowadzka to koszmar, bo te wszystkie kartony, bałagan, niepewne ceny jeśli chodzi o usługi oraz nierzetelne firmy przeprowadzkowe. Ale gdy znajomy polecił mi https://ads-przeprowadzki.pl/ to po tym wszystkim zmieniłam zdanie. Cennik przejrzysty, pracownicy pomocni i nawet montaż mebli ogarnęli na miejscu. Serio komfort i spokój, a do tego nie trzeba było się martwic materiałami do zabezpieczenia mebli bo to już jest w cenie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firmą godną polecenia oferującą kompleksowe usługi przeprowadzek na terenie Warszawy obejmujące m.in. pakowanie i zabezpieczenie mienia, demontaż i montaż mebli, transport, załadunek i rozładunek, ustawienie mebli, sprzątanie, transport gabarytów czy magazynowanie jest https://superprzeprowadzka.pl/przeprowadzki-biur-warszawa.html Obsługują zarówno klientów indywidualnych, jak i przedsiębiorstwa, dostosowując się do specyfiki każdego zlecenia. Dodatkowo dysponują nowoczesną i zróżnicowaną flotą pojazdów, idealnie przystosowanych do każdego rodzaju przeprowadzek i transportu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to skorzystałem z usług polecanej mi firmy Polski Transport - transport mebli warszawa , która wykonała dla mnie wszystkie prace związane z  przeprowadzką ze starego do nowego mieszkania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi