Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Zaloguj się, aby dodać temat  
Inezka

Medycyna estetyczna

Rekomendowane odpowiedzi

Od dawna borykam się z lekko widocznymi porami i utratą jędrności skóry, więc mezoterapia mikroigłowa w KamSkin https://www.kamskin.pl/mezoterapia-mikroiglowa/ wydaje mi się interesującą opcją. Bardzo zależy mi na skutecznej, ale nieinwazyjnej metodzie – i chciałabym wiedzieć, czy ktoś z Was miał zabieg w KamSkin i czy czuł podczas niego dyskomfort lub potrzebował dłuższej przerwy niż się spodziewał? Zależy mi również na opiniach dotyczących efektów – czy skóra po zabiegach faktycznie była gładka, promienna i jędrna przez dłuższy czas, czy też był to efekt chwilowy? Będę wdzięczna za szczere relacje – jeśli ktoś ma też zdjęcia „przed i po”, to byłoby niesamowicie pomocne!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli interesuje cię medycyna estetyczna Łódź ma świetna klinikę https://silverclinic.pl/ Prowadzi ją dr Adam Srebrzyński a klinika oferuje takie zabiegi jak botoks, laseroterapia czy lifting twarzy. Na pewno nie zawiodą i pomogą ci uzyskać wymarzony wygląd o jakim śnisz. Świetna klinika warta swej ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W trakcie zabiegów endermologicznych odpowiedni strój może znacząco wpłynąć na ich skuteczność i przebieg. Na stronie mrotex.com/shop/pl/3-bodysuit dostępny jest bodysuit, który chroni skórę przed podrażnieniami i otarciami. To niezastąpiony element każdej sesji masażu próżniowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi