Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Zaloguj się, aby dodać temat  
Berenka

Czy ktoś tutaj choruje na azs?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Co Wam najlepiej pomaga? Borykam się z tym problemem od jakiegoś już czasu i zastanawiam się czy są jakies kosmetyki oraz inne dobre metody, które poprawią stan mojej skóry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 29 lat i również borykam się z AZS od kilku lat. U mnie objawia się to głównie suchą, swędzącą skórą na dłoniach i zgięciach łokci. Najważniejsze to regularne nawilżanie skóry – używam emolientów kilka razy dziennie. Unikam też długich, gorących kąpieli i staram się nosić ubrania z naturalnych materiałów. Warto zwrócić uwagę na dietę i unikać stresu, bo to często nasila objawy. Jeśli szukasz więcej informacji, możesz zajrzeć tutaj:  https://verdelove.pl/kategoria-produktu/problemy-skorne/atopowe-zapalenie-skory  .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Walka z łuszczycą czy AZS to ciągła udręka, ale są sposoby, które realnie wspierają leczenie. Neoglandyna daje ulgę, poprawia wygląd skóry i reguluje działanie całego organizmu. Naturalne oleje wspomagają nie tylko regenerację skóry, ale i działanie układu nerwowego czy trawiennego. Taki suplement to nie wydatek – to inwestycja w komfort życia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi