zwyklagosia 2 Napisano 5 Lipiec 2018 Hel to polska stolica kitesurfingu! Gdzie kajtujecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianek-ek 0 Napisano 5 Lipiec 2018 Osobiście jestem zakochany w Helu. Byłam tam po raz pierwsze i wreszcie przekonałem się do Bałtyku dzięki temu miejscu. Mam nadzieję, że w najbliższe wakacje znowu zawitam - będzie to moja premiera na kitesurfingu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareknaka 3 Napisano 6 Lipiec 2018 Jak na kite to na Hel! Wiadomo! Jest to jeden z bardziej popularnych sportów w tych stronach. Z przyjaciółmi zaczeliśmy rok temu i od razu nam się spodobał! Trzeba dobrać dobrą szkołę z wykwalifikowaną kadrą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hannazx 2 Napisano 12 Lipiec 2018 Na Helu nie próbowałam, a sam sport uwielbiam - uczyłam się będąc w Chałupach i polecam każdemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandra 1 Napisano 23 Lipiec 2018 O kurcze! Chętnie zbiorę sobie taką bazę od Was bo odkąd pamiętam chciałam spróbować! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zosia123 0 Napisano 20 Sierpień Kajtujemy w różnych miejscach, ale szczególnie lubimy spotykać się na plaży w okolicach Juraty i Kuźnicy. A tak przy okazji, czy możecie polecić model Nobile NHP Carbon (https://freaksshop.pl/pl/p/Deska-NOBILE-NHP-CARBON-2024/2856)? Słyszałem o nim dużo dobrego, ale chętnie poznam Waszą opinię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach