Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Zaloguj się, aby dodać temat  
Sormi

Terminal w firmie

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś moze zdecydował się na zamontowanie terminala płatniczego w firmie? Czy warto? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, w usługach terminal to już standard, bo wielu klientów woli płacić kartą, szczególnie przy większych kwotach. Warto zainteresować się programem Polska Bezgotówkowa (link:  https://polskabezgotowkowa.pl ), który pozwala na darmowe korzystanie z terminala przez rok. To daje czas, żeby zobaczyć, czy klienci faktycznie będą z tego korzystać. Terminale są łatwe w obsłudze i dobrze wyglądają w oczach klientów, bo pokazują, że firma jest nowoczesna. Po roku opłaty zależą od liczby transakcji, więc warto to sprawdzić wcześniej. U mnie w okolicy firmy usługowe coraz częściej wprowadzają płatności kartą i klienci to chwalą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkąd zacząłem używać terminala w swoim małym sklepie, widzę, że ludzie robią większe zakupy. Może to tylko moje wrażenie, ale płacąc kartą, klienci jakby mniej „przeliczają” na miejscu. Do tego nie ma problemów z wydawaniem reszty. Ktoś jeszcze ma takie doświadczenia? Właśnie czytam ten artykuł https://police24.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/16179_jak-zwiekszyc-zyski-dzieki-nowoczesnym-terminalom-platniczym.html i jest tam wiele informacji na ten temat. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi