Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Zaloguj się, aby dodać temat  
Iheget

Pomysł na wyjazd

Rekomendowane odpowiedzi

Planuję odwiedzić Hel, a artykuł o Helu - https://pomorskie.travel/artykuly/hel/ tylko mnie w tym utwierdził. Wygląda na to, że to idealne miejsce, żeby poczuć klimat nadmorskiego miasteczka, zrelaksować się na plaży i zobaczyć coś wyjątkowego, jak np. Fokarium czy port rybacki. Czy ktoś z Was był na Helu? Jak najlepiej zaplanować zwiedzanie, żeby zobaczyć jak najwięcej w jeden dzień?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjazd za ocean to zawsze dużo planowania i przygotowań. karta sim to coś, co warto dodać do listy rzeczy do ogarnięcia przed wylotem do USA. Pomyślcie o tym jako o sposobie na zachowanie kontaktu z rodziną bez rujnowania budżetu podróży, Sprawdźcie sobie różne pakiety i wybierzcie ten, który najlepiej odpowiada waszym potrzebom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadł mi w oko tekst o lotnisko Tempelhof i aż się zdziwiłam, jak wiele tam się dzieje. Kiedyś pasy startowe, dziś trasy dla rolkarzy, wydarzenia i ogromna przestrzeń do spacerów. Połączenie historii i nowoczesności wyszło naprawdę dobrze. Dla fanów nietypowych miejsc to obowiązkowy punkt, a wy już tam byliście?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniecznie skorzystajcie z wypoczynku w wyjątkowym miejscu a mianowicie https://osadaslowinska.pl/ U nich czas leci wolniej a odpoczynek jest prostszy niż zazwyczaj. Całkowicie zachwycą Was ich przestronne i bogato wyposażone domki o powierzchni 60 m². Dodam również że w cenie noclegu czekają na Was takie udogodnienia jak m.in. plac zabaw, trampolina, boisko, basen, palenisko czy sauna. Z całą pewnością  czas spędzony w ich ośrodku będzie niezapomniany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem na Helu i serio warto! Polecam też zabrać swojego psa lub kota - spacery są długie i intensywne. U mnie hit wyjazdu? Nosidełko z: https://liletink.pl/, bo mój maluch po godzinie zwiedzania udawał, że ma już wakacje i koniec chodzenia. Idealne na takie wypady. Na Helu jest sporo miejsc, gdzie zwierzę musi być na rękach, więc torba transportowa robi robotę. Do tego składana miska podróżna czy mata też były mega praktyczne na plaży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi