Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Zaloguj się, aby dodać temat  
Mayran

Darmowe ogłoszenia

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Chciałbym podzielić się swoim nowym znaleziskiem, mianowicie chodzi o portal https://www.ciekawsko.pl/ który pozwala na dodawanie ogłoszeń. Rekomenduję go w szczególności dlatego, że ogłoszenia można wstawiać bez opłat, niezależnie od kategorii - których notabene jest sporo. Poza tym witryna jest intuicyjna, co sprawia, że jej obsługa jest bardzo prosta. Należy także dodać, iż serwis szybko zyskuje na popularności co niewątpliwie powiększa szansę dotarcia do Waszego ogłoszenia. W przypadku jakichkolwiek problemów, możecie otrzymać szybką oraz profesjonalną pomoc administracji. Korzystałem z tego portalu kilkakrotnie i zawsze byłem usatysfakcjonowany, stąd już w tej chwili zapraszam Was do publikacji darmowego ogłoszenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim! Ostatnio odkryłem stronę Ogłoś Online, gdzie można publikować darmowe ogłoszenia. To miejsce, gdzie bezpłatnie dodacie ogłoszenia sprzedaży, zakupu czy zamiany. Ogłoszenia publikowane są zarówno lokalnie, jak i dla całej Polski. Strona jest prosta w obsłudze i ma czytelny układ kategorii. Na portalu dostępne są m.in. ogłoszenia o pracy, mieszkaniach i samochodach. Według mnie ogłoszenia na tej stronie mogą być świetnym uzupełnieniem dużych portali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi