Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Zaloguj się, aby dodać temat  
Berenka

Ile macie ubrań w szafie

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie Czy liczycie ile macie ciuszków w szafie? Pytanie kieruję głównie do osob, które chca wprowadzić u siebie szafę kapsułową. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę znaczącą różnicę w ilości ubrań (ostatnio zwolniłam kolejną półkę w szafie) i teraz stopniowo poprawę ich jakości. Prawie wszystkie ubrania, które mi zostały lubię i pasują do innych. Moja szafa jest bardziej spójna. Obecnie jestem w ciąży i zmiana rozmiaru brzucha wymagała dokupienia dwóch par spodni ciążowych i jednych luźnych na gumce. Do tego dobrałam jedną letnią sukienkę i dwa luźniejsze t-shirty, choć nie były konieczne. Teraz jeszcze poluję na kurtkę na ostatni miesiąc. Codziennie mam się w co ubrać i dobrze się czuję w swoim stylu, a wiem, że będzie jeszcze lepiej. No i najważniejsze: nie mam zalegających, nienoszonych ubrań w szafie:) Ogólnie jeśli szukasz ciekawych stylizacji na nadchodzącą wiosnę, zerknij sobie na stronę urodowo 

Biale-spodnie-stylizacje-sprawdz-trendy-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Sama też zmieniłam podejście, ubrań zniszczonych nie noszę nawet po domu, wynoszę je do kontenera na tekstylia, gdzie ich miejsce. Noszę wygodne ubrania, które pierwszą jakość mają już za sobą ale bez dziur czy plam nie do sprania. Wychodząc z domu częściej noszę ubrania, które leżały kiedyś na specjalną okazję. Jeśli coś jest w super stanie ale rozmiar już nie pasuje albo mentalnie coś mi nie leży, to staram się sprzedać na Vinted czy OLX choć od jakichś dwóch miesięcy ciężko coś sprzedać (nie mam pojęcia dlaczego...).

Ogolnie często kupuję na wyprzedażach https://shopngo.pl/ Na stronie można zobaczyć sobie jakie sklepy obecnie mają niezłe promocje na ciuszki :)

Edytowane przez Sormi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę http://sklep.dorjan.pl/ , na której znajdziecie ofertę firmy DORJAN, która jest polskim producentem odzieży skórzanej dla kobiet oraz mężczyzn. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi