Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Mateusz TAXI

Transport TAXI, Transfery międzymiastowe, komfortowe kombi WARSZAWA

Rekomendowane odpowiedzi

Z przyjemnością przedstawiam wszechstronną ofertę przewozu osób TAXI, która obejmuje Warszawę, województwo Mazowieckie, całą Polskę oraz obsługę między lotniskami w kraju. Stawiam na komfort, niezawodność i konkurencyjne ceny, zapewniając Ci bezpieczne i wygodne podróże.

Główne cechy mojej oferty:

1. Rozległy obszar działania: Jestem gotowy wykonać transport TAXI na obszarze Warszawy, województwa Mazowieckiego, a także do dowolnego miejscu w Polsce. Oferuję również specjalne przejazdy między lotniskami, aby ułatwić Ci podróż.

2. Komfortowy Opel Astra Sport Tourer 2015r.: Nowoczesny Opel Astra Sport Tourer z roku 2015, co gwarantuje przestronne wnętrze, wygodne fotele i miejsce na bagaż. Pojazd ten łączy styl z funkcjonalnością, zapewniając komfortową podróż.

3. Profesjonalny kierowca: Doświadczony kierowca zobowiązany do zapewnienia Twojego bezpieczeństwa i zadowolenia. Uprzejmy, pomocny i znający doskonale zarówno Warszawę, jak i inne regiony Polski.

4. Transparentny cennik: Moja oferta zawiera konkurencyjne ceny, a także klarowny cennik, abyś mógł dokładnie oszacować koszty podróży przed zamówieniem TAXI. Oferuje różne opcje płatności, w tym gotówkowe i bezgotówkowe.

Przykłady cen (Warszawa):

Trasa Lotnisko Chopina - Centrum Warszawy: od 30 PLN
Trasa Warszawa do Łódź: od 250 PLN
Trasa Warszawa do Kraków: od 500 PLN
Trasa Warszawa do Poznań: od 500 PLN
Trasa Warszawa do Gdańsk: od 550 PLN

5. Bezpieczeństwo i niezawodność: Mój pojazdy jest regularnie serwisowany, a kierowca przestrzega rygorystycznych norm bezpieczeństwa.

Niezależnie od celu podróży, czy to podróż służbowa, wyjazd na lotnisko czy wizyta w innym mieście, jestem gotowy dostarczyć Ci najwyższą jakość usługi TAXI. Skontaktuj się z mną, aby zarezerwować swój przejazd i cieszyć się profesjonalną obsługą w atrakcyjnej cenie.

500 litrów przestrzeni bagażowej sprawia że możemy przestać martwić się liczbą walizek i bagaży, nie tracąc również komfortu podróżowania.

Cennik po Warszawie:
Taryfa 1 - dzienna w godz. 6.00 - 22.00 | 3,00zł/km
Taryfa 2 - nocna i świąteczna | 4,50zł/km
Taryfa 3 - wyjazd poza Warszawę w godz. 6.00 - 22.00 | 6,00zł/km
Taryfa 4 - wyjazd poza Warszawę w nocy i święta | 9,00zł/km
Opłata za 1 godzinę postoju | 40,00zł/h

Oferuje także transport gabarytowych przesyłek takich jak małe meble czy sprzęt AGD.

!!!WAŻNA INFORMACJA!!!
Aktualnie korzystam z Toyoty Corolli w wersji hybrydowej jako mojej taksówki.
Niestety, moje poprzednie auto, Opel Astra Combi, uległo awarii. Mam nadzieję, że nowa Toyota zapewni Wam równie komfortową podróż!

Preferuję kontakt SMS z uwagi na to, iż często jestem za kółkiem, a wszyscy wiemy jakie drogie są teraz mandaty :-)

Zapraszam do wspólnej podroży!

•  

Zdjęcie 12.12.2023, 20 56 17.jpg

Zdjęcie 2.11.2023, 21 22 51.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla dzieci i młodzieży ważne jest, aby podróż przebiegała komfortowo. Należy zapewnić odpowiednią temperaturę w pojeździe, zapewnić wystarczającą ilość miejsca do siedzenia oraz zapewnić rozrywkę podczas dłuższych podróży, na przykład poprzez możliwość oglądania filmów czy słuchania muzyki. System przewozu dzieci i młodzieży powinien być dostępny i regularny, aby umożliwić im punktualne dotarcie do miejsc, takich jak szkoła czy zajęcia pozalekcyjne. Konieczne jest zapewnienie odpowiedniej liczby pojazdów oraz tras, które obejmują wszystkie potrzebne obszary. Zarówno dzieci, jak i rodzice oraz opiekunowie powinni być odpowiednio edukowani na temat bezpieczeństwa w transporcie publicznym oraz korzystania z niego. Dzieci powinny być uczone, jak zachowywać się podczas podróży, jak korzystać z pasów bezpieczeństwa czy jak reagować w przypadku nagłych sytuacji.  http://www.bus-transport.eu/oferta/przewoz-dzieci-i-mlodziezy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi