Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl
Zaloguj się, aby dodać temat  
Iheget

włosy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, co sądzicie o samodzielnym obcinaniu włosów? Będę wdzięczna za wasze wskazówki, ponieważ zależy mi na tym,by pocieniować włosy, a degażówki wydają się do tego najbardziej odpowiednie https://hair-shop.pl/pl/menu/degazowki-fryzjerskie-248.html Co o tym sądzicie? Z chęcią poznam wasze opinie i wskazówki, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcecie się dowiedzieć jak dbać o kręcone włosy, to warto sobie na spokojnie zerknąć tutaj https://pogodzinach.lca.pl/legnica,news,91702,Zdrowe_loki_Jak_dbac_o_wlosy_krecone_.html . Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych informacji, porad i wskazówek, które mogą okazać się niezwykle pomocne. Przede wszystkim należy dbać o to, aby nasze włosy były zdrowe. Przemyślcie wszystko bardzo dokładnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad pofarbowaniem włosów na jakiś odważny kolor, ale mam buzz cut. Czy ktoś z Was farbował włosy przy takiej fryzurze? Jakie są Wasze doświadczenia? Czy farbowanie krótkich włosów różni się od farbowania dłuższych? Jakie produkty i techniki polecacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad sprzedażą moich włosów i trafiłem na opcję Skup włosów online. Czy ktoś z Was może podzielić się swoimi doświadczeniami? Jakie są plusy i minusy korzystania z takiej usługi? Czy warto się w to angażować, czy lepiej poszukać innych opcji? Szczególnie interesują mnie kwestie związane z bezpieczeństwem i uczciwością takich transakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiana fryzury to sposób na odświeżenie swojego wizerunku i poprawę nastroju. W Akademia Perfect Hair w Warszawie możesz liczyć na fachowe doradztwo i staranność przy każdej usłudze. Profesjonalne podejście stylistów sprawia, że wizyta w tym salonie staje się przyjemnością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat przeszczepu włosów coraz częściej pojawia się w rozmowach, bo to naprawdę skuteczna metoda na odzyskanie pewności siebie. Sam długo zastanawiałem się nad takim zabiegiem, przeszukałem mnóstwo informacji i ostatecznie doszedłem do wniosku, że kluczowe jest doświadczenie lekarza oraz nowoczesne metody, jakie stosuje dana klinika - centrumkierach.pl .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze korzystam z usług fryzjera w temacie strzyżenia włosów. Od wielu lat korzystam z usług salonu Świat Piękna w Katowicach https://www.swiatpiekna.eu/strzyzenie-wlosow.php i jestem bardzo zadowolony. Tam fryzjerstwo to prawdziwa pasja i dlatego na brak klientów ten salon kosmetyczno-fryzjerski nigdy nie będzie narzekał. Oby tylko cen jakoś drastycznie nie podnosili :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedwabne gumki do włosów to mały dodatek, który robi dużą różnicę. W ofercie Sensilk znajdziesz je pod adresem: https://sensilk.pl/kategoria-produktu/akcesoria-z-jedwabiu-naturalnego/jedwabne-gumki-do-wlosow/, gdzie dostępne są w wielu eleganckich kolorach. Delikatny jedwab nie ciągnie i nie łamie włosów, a przy tym prezentuje się wyjątkowo stylowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi