Skocz do zawartości
Forum Turystyczne  logo forumturystyczne24.pl

Varsha

Members
  • Zawartość

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutral
  1. Varsha

    co jest szczególnego w cutterach?

    PS Gdyby ktoś nie wiedział, o jakich urządzeniach gastronomicznych mowa, to na stronie https://restoquality.pl/cuttery znajdzie kilka przykładów. IMHO nazwa sugeruje cięcie - na naprawdę drobną papkę, skoro mają wyjść półpłynne dodatki do potraw.
  2. Pracował ktoś kiedyś w gastronomii? Jak się ogląda profesjonalny sprzęt to można odnieść wrażenie, że kuchnia w restauracji powinna mieć rozmiary hali produkcyjno-montażowej - tyle jest różnych, dedykowanych branży urządzeń. I ciekawi mnie, jak się korzysta z cutterów. Wiem mniej więcej, do czego służą - produkcja sosów, past, dressingów i innych takich dodatków o płynno-gęstej konsystencji. Ale co się dokładnie dzieje wewnątrz tych pojemniko-garnków w trakcie pracy cuttera?!?
  3. Varsha

    Witajcie :)

    Hej jestem tu nowy miło was poznać
×